Skip to main content

Despre noi

Cine suntem?

Wow Lab este prima companie de educatie stiintifica prin invatare experimentala din Romania, un inovator al educatiei non formale pentru copii.

Ne-am asumat misiunea sa oferim tinerilor cercetatori intre 5 si 17 ani bucuria de a cunoaste si de a invata cu ajutorul experimentelor stiintifice practice. Domeniile in care am dezvoltat programe de lunga durata sunt fizica, chimie, astronomie, biologie si prim ajutor, matematica distractiva si logica.

Abordam interdisciplinar temele studiate, pe princiiile STEM (science, technology, engineering and mathematics). Educatia STEM integreaza concepte care de obicei sunt predate ca subiecte separate in diferite discipline si pune acentul pe aplicarea cunostintelor in situații reale.

Ce este DE CE?-ologia

Am creat acest concept unic in Romania pentru a imbraca viziunea noastra asupra invatarii prin joc si experimentare intr-o forma memorabila si relevanta pentru copii. Programele noastre isi propun sa stimuleze curiozitatea copiilor pentru stiinta si sa le descopere raspunsurile la cea mai fireasca intrebare a copilariei: DE CE?

Afla progamele noastre

Partenerul GoKid ne sustine in demersul nostru educational la nivel national si promoveaza Wow Lab in cateva articole pe cel mai accesat site de cursuri si evenimente pentru copiidin Romania.