Skip to main content

FAQ – Intrebari frecvente

Intrebari frecvente pentru parteneri educationali

Cum putem deveni parteneri Wow Lab?

Ne puteti scrie pe formularele de pe site sau ne puteti contacta direct la telefon. Va raspundem in maxim 48 de ore. Suntem deschisi la parteneriate cu scoli, gradinite, licee, cluburi de cursuri extra curiculare, after school- uri, institute culturale, centre comerciale, agentii de organziare evenimente, companii si parinti care doresc sa organizeze evenimente pentru copii.

Cat costa?

Costul difera in functie de modulul ales, numarul de participanti, numarul de sedinte, componenta grupei si recurenta atelierelor. Va rugam sa ne contactati pentru oferta personalizata.

Putem lucra cu Wow Lab daca nu suntem din Bucuresti?

Categoric. Ne deplasam la scoala sau evenimentul dvs oriunde in Romania in functie de disponibilitate. 

Veniti la Scoala Altfel? Aveti programe pentru Scoala Verde?

Da, avem programe potrivite pentru ambele saptamani tematice. Pentru Saptamana Verde activitatile vor ramane in sfera experimentelor stiintifice prin care copiii inteleg fenomenele climatice, importanta ecologiei si a comportamentului sustenabil. Exemple:

  • formarea curcubeului, calitatea aerului, poluare
  • formarea norilor, circuitul apei in natura, ploile acide
  • modalitati de producere a energiei verzi: energia eoliana, solara, hidraulica si de biomasa
  • recliclare – despre polimeri, colectarea si reciclarea plasticului

Intrebari frecvente pentru parinti

Unde imi pot inscrie copilul?

Wow Lab lucreaza direct cu parintii/ clienti persoane fizice doar pentru evenimente private cu mai multi participanti, cum ar fi aniversari, zile de nastere si petreceri tematice.

Nu organizam cursuri deschise unde se pot inscrie direct copiii. Pentru participarea copilului la programele noastre de lunga durata, pe tot parcursul anului scolar, parintele poate propune scolii parteneriatul cu Wow Lab. Putem discuta noi cu scoala sau after school ul respectiv, daca exista interes din partea acestora de a aduce optionalul Wow Lab in program.

Va putem propune la Scoala Altfel?

Categoric. Majoritatea colaborarilor pentru Scola Altfel vin prin intermediul parintilor.

Veniti la petreceri pentru copii?

Desigur, experimentele noastre sunt potrivite pentru orice categorie de varsta, de la 5 ani pana la 99 de ani 🙂 Daca ai o pasiune pentru experimente stiintifice, te fascineaza stiinta si invatarea prin observatie si descoperire, daca vrei ceva diferit pentru copilul tau, atunci cauta-ne pentru o oferta personalizata de atelier la tine acasa sau oriunde organizezi petrecerea.