Skip to main content

Testimoniale

Scoala noastra este foarte interesata sa predea stiinta intr-un mod mai putin formal. Ne dorim ca elevii sa fie implicati in activitati practice, sa descopere singuri stiinta, sa isi exerseze rabdarea si chiar esecul . Si cred ca Wow Lab face asta perfect. Se suprapune cu principiile scolii King's Oak.
Se potriveste mult cu programa noastra, profesorii sunt implicati in toate activitatile alaturi de copii. Credem ca este una dintre retele de succes.

Scoala King's Oak

Suntem mandri de parteneriatul cu Wow Lab, organizatie cu care lucram din anul 2015. Am primit pana acum un feedback exceptional atat de la parinti, cat si de la copii inclusiv in privinta profesorilor cu care au lucrat.

Alexandra Daringa, Projects Coordinator Nov 2018British Council

Consideram extrem de interesant sa lucram cu Wow Lab pentru ca demersul lor este foarte captivant si se ridica la nivelul asteptarilor noastre cu privire la modul in care elevii descopera stiinta. Testarea, manualitatea, provocarile, experimentele; exact in aceeasi maniera lucram si noi la Scoala Franceza.

Frederic Baujon, Director, Nov 2018Scoala Franceza

Wow Lab le ofera copiilor oportunitatea sa mearga dincolo de curriculum si sa exploreze. Copiii se bucura de un adevarat factor WOW din punct de vedere stiintific. In timpul orelor de scoala acest lucru nu este intotdeauna posibil, fiind multi elevi in clasa. Insa la Wow Lab grupele sunt mai mici, iar copiii au ocazia sa experimenteze cu adevarat. Acesta este unul din beneficiile Wow Lab. Pur si simplu aduce valoare activitatilor pe care le facem zilnic pentru educatia stiintifica.

Alan Cornish, Director, Nov 2018IBSB

De-a lungul timpului am descoperit la partenerii nostri de la Wow Lab anumite valori pe care le avem si noi la Smart Education: seriozitate, dedicare si o anumita implicare a trainerilor care ii ajuta pe copii sa se exprime liber si sa isi acceseze resursele creative.

Corina Tanasiciuc, Director, Nov 2018Smart Education