Skip to main content

Pentru parteneri educationali

Wow Lab ofera programe de educatie stiintifica pentru copii pe toata durata anului scolar doar prin intermediul partenerilor educationali: scoli, gradinite, after shool-uri, centre de cursuri, locuri de joaca.
La cerere putem organiza si ateliere tematice (one off), personalizate pentru diferite ocazii (Craciun, Paste, Martisor, Ziua Pamantului, ziua scolii etc).

Pentru partenerii corporate, companiile care doresc sa ofere angajatilor sau clientilor o altfel de experienta educativa, putem crea ateliere tematice in functie de interesul sau industria companiei (pharma, banci, bunuri de larg consum, bere, televiziuni, retail, auto etc).

De ce sa alegi Wow Lab ca partener:

  • Expertiza – programe de educatie stiintifica unice in Romania, in domeniile fizica, chimie, astronomie, biologie si prim ajutor, matematica distractiva si logica.
  • Echipa – traineri specializati in diferite domenii stiintifice, cu experienta si pasiune pentru educatia prin experimente
  • Flexibilitate – prin personalizarea programelor in functie de nevoile scolii si ale comunitatii
  • Dedicare – sistemul nostru de management permite acoperirea tuturor orelor de optional pe parcursul anului scolar, chiar in eventualitatea indisponibilitatii temporare a unui trainer
  • Experienta – colaboram cu institutii majore din educatie, scoli private internationale si parteneri corporate din topul celor mai profitabile companii din Romania.

Parteneriate cu care ne mandrim