Skip to main content

Venim la tine in clasa, in programul Scoala Altfel 2022 – 2023!

Vesti bune pentru Saptamana Altfel 2022 / 2023!

Hraneste-ti curiozitatea si experimenteaza distractia!

Alege Wow Lab la Scoala Altfel si afla cum poti crea o catapulta din bezele, mana lui Frankenstein sau propria ta pompa de apa! Invata despre forte si reactii chimice sau despre Univers si alte subiecte uimitoare cu ajutorul unor experimente spectaculoase si sigure pentru copii!

• Atelierele sunt 100% practice si se adreseaza copiilor intre 5 si 14 ani
• Copiii isi desfasoara propriile experimente stiintifice individual, la scoala
• Trainerul Wow Lab lucreaza cu copiii in scoala respectand toate conditiile de siguranta
• Explicatiile sunt adaptate varstei si nivelului grupei

Alege la Scoala Altfel 2022 / 2023 un atelier de stiinta din domeniile:

 • Fizica si chimie
 • Astronomie
 • Biologie, anatomie, prim ajutor
 • Matematica distractiva si logica
 • Paleontologie
 • Chimia de zi cu zi – alimentara si cosmetica

Vezi aici ce spun copiii si cum apreciaza profesorii atelierele Wow Lab.
Pretul este de 45 lei/ copil/ ora 50 min, pentru grupe mai mari de 25 de copii. Pretul este negociabil in functie de volum.
Programele noastre sunt potrivite pentru gradinite, scoala primara si gimnaziu. Putem adapta experimentele in functie de varsta si interesul copiilor.

Detalii la telefon 0726 479 227 sau info@wowlab.ro.

Pentru anul scolar 2022 – 2023, programul național „Școala altfel” se va desfășura în perioada 27 februarie— 16 iunie 2023, în intervale de câte 5 zile consecutive lucrătoare. Fiecare scoala decide când anume va avea loc aceasta perioada.

  Scrie-ne!

  Sunt interesat de:Fizica/ chimieAstronomieAlt domeniu  Cum alegem activitatile pentru Saptamana Scoala Altfel?

  Fie ca suntem parinti sau profesori, poate fi o provocare sa propunem si alegem cea mai potrivita activitate pentru copiii nostri in timpul alocat programului Scoala Altfel.

  De aceea va propunem mai jos cateva considerente de care putem tine cont atunci cand evaluam optiunile pentru Saptamana Altfel:

  • interesul copiilor, varsta lor si omogenitatea grupului
  • diversitatea activitatilor care sa completeze intr-un mod eficient educatia formala
  • calitatea furnizorului de educatie extracuriculara, recomandarile sau marturiile clientilor acestora
  • costul si disponibilitatea parintilor de a plati pentru activitati desfasurate de terti in scoala sau online
  • timpul si costul de deplasare catre obiectivele din afara scolii: vizite la muzee, fabrici sau ateliere in afara scolii. La cerere puteti gasi variante de activitati online.
  • gradul de cunoastere si satisfactie pe care il pot aduce copiilor aceste activitati si perspectiva cunoasterii unor domenii sau meserii noi, care nu se studiaza in scoala

  Atelierele Wow Lab pot oferi diversitatea mai multor tipuri de activitati practice, de la experimente de fizica si chimie, la programe de astronomie, biologie, anatomie si prim ajutor, matematica distractiva si logica, paleontogie si alte domenii stiintifice la cerere. Echipa poate dezvolta personalizat si ateliere pe anumite tematici in functie de interesul scolii si al copiilor. Putem avea, de exemplu, un atelier de ecologie sau unul care sa studieze doar fenomenele meteo sau unul prin care invatam despre „chimia” din bucatarie si lista poate continua.

  Echipa Wow Lab este formata din oameni de stiinta tineri si pasionati, care transmit copiilor mai departe intr-un mod interactiv si prietenos dragostea pentru cunoastere si stiinta.

  Misiunea noastra este sa oferim tinerilor cercetatori intre 5 si 14 ani bucuria de a invata cu ajutorul experimentelor stiintifice practice. De aceea am creat De Ce-ologia, un concept unic in Romania, pentru a imbraca viziunea noastra asupra invatarii prin joc si experimentare intr-o forma memorabila si relevanta pentru copii. Atelierele Wow Lab stimuleaza curiozitatea copiilor pentru stiinta si le descopera raspunsuri la cea mai fireasca intrebare a copilariei: DE CE?

  Scoala Altfel este cea mai buna ocazie sa oferim copiilor in clasa o experienta diferita de invatare. Viitorul nu ne asteapta, el incepe chiar acum, o data cu educatia copiilor nostri, in conditii de maxima siguranta pentru sanatatea lor. Va asteptam cu drag!