Skip to main content

Andrada

Despre Andrada Eremia

Andrada Eremia este chimistă de profesie și are o pasiune extraordinară pentru acest domeniu fascinant. În prezent, este studentă masterandă în Chimie la Universitatea din București, dar deține și o diplomă de licență în Chimie Medicinală.

În afara realizărilor sale academice, Andrada este o persoană plină de viață. Pasionată de modă, ea se folosește de ținutele sale pentru a-și reflecta emoțiile în fiecare zi. În timpul liber, se dedică adesea diverselor activități creative, precum decorarea casei, pictura sau prepararea de delicii culinare precum macaroane și gogoși. În copilărie a practicat mult sport, rămânând și în prezent o mare admiratoare a tenisului, handbalului și patinajului artistic.

În viață se ghidează după zicala: „Un lucru pare întotdeauna imposibil până când este facut”,ceea ce demonstrează că Andrada abordează provocările vieții cu determinare și rezistență. Pasiunea ei se extinde dincolo de laboratorul de chimie, deoarece își găsește bucurie în explorarea diferitelor forme de artă, în special arhitectura. Îi place să citească și să călătorească, fiind mereu dornică să învețe despre noi culturi, oameni și locuri incredibile de pe glob. Iubește natura și este pasionată de  creșterea plantelor.

Se consideră o persoană empatică, creativă și adaptabilă, făcând ușor față oricărei provocari, atât profesionale, cât și personale. 

Misiunea Andradei la Wow Lab

Andrada este membru al echipei Wow Lab din 2023. Datorită pasiunilor sale pentru știința și copii, Andrada găsește o bucurie imensă în a le preda celor mici despre minunile chimiei prin experimente captivante și activități practice.

Ceea ce iubește Andrada cel mai mult la Wow Lab este oportunitatea de a stârni curiozitatea și pasiunea pentru învățare a copiilor. Ea prețuiește momentele în care ochii tinerilor se luminează de entuziasm în timp ce descoperă concepte noi și înțeleg lumea din jurul lor prin experimentare.

Alegerea de a lucra cu Wow Lab a fost o decizie firească pentru Andrada. A fost atrasă de misiunea organizației de a stimula curiozitatea și abilitățile de gândire critică la copii. Andrada a vrut să creeze un spațiu în care copiii să poată explora lumea fascinantă a științei într-un mod distractiv și interactiv, stârnind o pasiune de-a lungul vieții pentru descoperire.

În ceea ce privește viitorul educației științifice, Andrada crede în învățarea prin joacă și experimentare. Ea este de părere că viitorul educației constă în oferirea copiilor de experiențe practice care să le permită să facă conexiuni și să găsească răspunsuri la întrebările lor. Ea speră să vadă o schimbare către învățarea experimentală, prin care copiii pot să înțeleagă mai ușor concepte științifice complexe. Misiunea sa în cadrul Wow Lab este de a modela mințile tinere, prin hrănirea curiozității și creativității și de a ajuta la crearea noilor generații de oameni de știință.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro