Skip to main content

Andreea C

Despre Andreea Cruglic

Andreea Cruglic este o femeie plină de pasiune, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Dedicarea ei pentru excelență este evidentă prin realizările sale academice impresionante, incluzând un masterat în Fizică Teoretică și Computațională și un doctorat în Fizică Educațională la Facultatea de Fizică a Universității din București. În prezent, urmează studii în Științe Cognitive la Facultatea de Psihologie a Universității din București, demonstrând interesul său constant pentru cunoaștere.

Parcursul profesional al Andreei este completat de rolul său de Consilier Certificat pentru Dezvoltare Personală, Life Coach și Trainer. Natura sa empatică și grijulie îi permite să creeze conexiuni puternice cu ceilalți, oferind oamenilor îndrumare și sprijin în drumul lor către descoperirea de sine și dezvoltarea personală. Andreea este o persoană veselă, deschisă, creativă și curioasă, calități care îmbogățesc interacțiunile sale și o fac să răspândească pozitivitate în jurul ei.

În viața personală, Andreea are un entuziasm molipsitor. Are o mulțime de hobby-uri, inclusiv să coasă, să picteze, să cânte și să creeze diverse proiecte artistice. Dar bineînțeles că Andreea nu se oprește doar la aceste activități. Spiritul său inovator o împinge să își ajusteze și să își transforme constant mediul pentru a se potrivi gusturilor sale, chiar dacă acest lucru înseamnă să rearanjeze frecvent mobila, spre exasperarea soțului ei.

Motto-ul Andreei, „Mă bucur de viață și îi inspir pe alții să facă la fel,” ne arată care este abordarea ei atât în viață, cât și în muncă. Este pasionată de înțelegerea lumii, atât a aspectelor sale fizice, cât și a proceselor mentale din spatele experiențelor umane. Crede ferm în capacitatea oamenilor de a se schimba, de a prospera și de a crea lucruri minunate, atât pentru ei înșiși, cât și pentru alții.

În fiecare aspect al vieții sale, Andreea este o adevărată sursă de inspirație pentru toți cei din jurul ei.

Misiunea Andreei la Wow Lab

Andreea face parte din echipa WowLab din 2014, unde predă modulele WowLab Mix și Magia Fizicii. Misiunea Andreei la WowLab este alimentată de pasiunea ei pentru crearea unui mediu prietenos și inspirațional, unde copiii pot dezvolta un interes autentic pentru știință.

Călătoria ei cu WowLab a început întâmplător, când o prietenă i-a făcut cunoștință cu Anca, femeia din spatele conceptului inovator WowLab. Captivată de mediul frumos, cultura pozitivă a muncii și leadership-ul deschis și amabil al Ancăi, Andreea a găsit locul perfect pentru a-și canaliza entuziasmul pentru educația în domeniul științei.

La WowLab, Andreea apreciază faptul că nevoile și preferințele membrilor echipei sunt valorificate. Dedicarea Ancăi de a dezvolta și îmbunătăți continuu conceptul și serviciile WowLab rezonează profund cu Andreea. Ea consideră că este important să facem știința accesibilă și captivantă de la o vârstă fragedă și, în opinia ei, știința trebuie prezentată ca fiind interesantă și abordabilă, așa cum este de fapt. Scopul ei la WowLab este să insufle copiilor un interes și o pasiune de durată pentru știință, arătându-le acestora că științele, inclusiv STEM, nu sunt doar esențiale pentru societatea noastră, dar sunt și fascinante.

Viziunea Andreei pentru viitorul educației științifice se aliniază perfect cu misiunea WowLab. Ea este determinată să arate copiilor și tinerilor că știința este frumoasă și utilă și speră să inspire următoarea generație de oameni de știință.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro