Skip to main content

Andreea Tudor

Despre Andreea Tudor

Andreea Tudor este medic rezident specializat în Sănătate publică și Management și își dorește să dezvolte și să implementeze strategii publice eficiente în domeniul sănătății.

Dincolo de eforturile sale profesionale, Andreea are o personalitate vibrantă, cu o gamă largă de pasiuni și interese personale. Iubește să gătească și consideră că timpul petrecut în bucătărie este o modalitate excelentă de a se relaxa și de a-și exprima creativitatea. Îi place mereu să experimenteze noi combinații de ingrediente și tehnici culinare, dorind sa impresioneze și să încânte papilele gustative ale prietenilor și familiei sale. O altă mare pasiune a sa este broderia pe goblen. Această activitate  este pentru ea o modalitate excelentă de a se deconecta de la agitația zilnică și de a se concentra pe ceva creativ și tangibil.

Se ghidează în viață după motto-ul „cea mai frumoasă priveliște vine după cea mai grea urcare”, ceea ce demonstrează hotărârea și puterea sa de luptă. De altfel, Andreea practică de mult timp înotul, un sport care a învățat-o să fie rezistentă și să nu renunțe atunci când întâmpină obstacole. Pe lângă înot, judo este o altă mare pasiune a ei. Când nu face sport, Andreea se lasă absorbită în  lumea cărților, fiind o cititoare împătimită. Își face întotdeauna timp și pentru călătorii, fiind o fire dornică de aventură și explorare.   

Misiunea Andreei la Wow Lab

În cadrul Wow Lab, Andreea predă modulele Distracție cu reacție și Detectivii Științei. S-a alăturat echipei noastre în 2024, fiind atrasă de flexibilitatea, inovația și oportunitățile de dezvoltare personală și profesională. O motivează enorm entuziasmul și curiozitatea copiilor și își dorește ca aceștia să-și păstreze interesul pentru învățat și pasiunea pentru știință.

În ceea ce privește viitorul educației științifice, Andreea crede că progresele în tehnologie și metodologiile de predare vor permite oferirea de experiențe de învățare mai personalizate și interactive. După părerea ei, copiii sunt din ce în ce mai inteligenți.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro