Skip to main content

Andreea M

Despre Andreea Minea

Andreea Minea a absolvit masteratul în Biomolecule, la Facultatea de Chimie Farmaceutică, din cadrul Universității București. Este pasionată de chimie, însă în afara intereselor sale profesionale, Andreea își găsește liniștea și inspirația în natură. Iubește muntele și ori de câte ori poate, explorează traseele montane, admirând peisajele pitorești și bucurându-se de aerul curat. Andreea simte o conexiune profundă cu natura și crede că într-o viață anterioară a fost o pasăre cu spiritul liber, care se ridică fără efort deasupra vârfurilor.

Motto-ul ei în viață este: „Cel mai important lucru este călătoria, nu destinația”, ceea ce înseamnă ca Andreea trăiește fiecare moment cu entuziasm și curiozitate fără margini.

Misiunea Andreei la Wow Lab

Andreea s-a alăturat echipei Wow Lab în 2019, atrasă de atmosfera vibrantă și abordarea experimentală a procesului de învățare. Îi place să fie inconjurată de copii, găsește reconfortantă curiozitatea copiilor și molipsitor entuziasmul acestora. Are o satisfacție enormă să le împărtășească cunoștințele sale și dorește să le transmită pasiunea ei pentru știință.

Pentru Andreea, viitorul educației științifice stă în inovație și creativitate. Ea își imaginează un peisaj educațional dinamic în care știința este integrată în viața de zi cu zi. Recunoscând inteligența inerentă a copiilor, ea pledează pentru cultivarea curiozității lor și este dedicată modelării următoarei generații de cercetători și oameni de știință.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro