Skip to main content

Darius

Despre Darius Mirea

Darius Mirea deține o diplomă de licență în chimie medicinală și în prezent urmează masterul tot în chimie la Universitatea din București.

Pe lângă interesele sale profesionale, lui Darius îi place să se bucure de diverse experiențe culturale, precum vizite la muzee sau participarea la expoziții de artă. Deși nu este un pictor profesionist, consideră pictura o activitate terapeutică, relaxantă și plină de satisfacții.

În timpul liber, Darius este fascinat de experiențele virtuale, fiind pasionat de jocuri de simulare precum Sims. De asemenea, este pasionat de citit și interesat de arta culinară, iar spiritul său de aventură îl determină să caute mereu experiențe noi, prin intermediul călătoriilor pe tot globul. Însă, mai presus de toate, Darius apreciază importanța timpului de calitate petrecut cu prietenii, momentele în care stabilește conexiuni semnificative și își împărtășește experiențele cu aceștia .

Motto-ul său în viață este „Nu te lăuda cu ceea ce ai și vorbește mai puțin decât știi”, o afirmație care întruchipează umilința și înțelepciunea. Darius se consideră o persoană deschisă, dornică de a învăța mereu lucruri noi. Se adaptează ușor oricărei situații și, când este vorba de muncă, este responsabil și se dedică în totalitate sarcinilor și responsabilităților sale profesionale.

Misiunea lui Darius la Wow Lab

Darius este un membru dedicat al echipei Wow Lab din 2023 și spune că a ales să lucreze cu noi deoarece aici vede o oportunitate extraordinară de a oferi genul de educație științifică captivantă și interactivă pe care și-ar fi dorit să le fi experimentat în anii săi de școală. El crede că, dacă ar fi fost expus mai devreme la astfel de activități stimulatoare, ar fi putut descoperi mai devreme pasiunea pentru știință. Este de părere că, aprinzându-le copiilor curiozitatea și interesul pentru știință încă de la o vârstă fragedă, ei vor fi inspirați să urmeze pe viitor studii în acest domeniu fantastic.

Pe lângă rolul său la Wow Lab, Darius este și profesor de chimie la liceu. El crede că educația științifică ar putea fi îmbunătățită dacă s-ar oferi mai multe echipamente și materiale utile pentru experimente practice. Ceea ce-l motivează pe Darius este dorința de a stârni dragostea pentru știință printre elevii săi.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro