Skip to main content

Diana Fainarea

Despre Diana Făinărea

Medic rezident în Sănătate Publică și Management, Diana Făinărea este  o persoană entuziastă, căreia îi place să-și trăiască viața la maxim. În timpul liber, se răsfață vizionând seriale pe Netflix sau preparând diverse delicii culinare. Din când în când, se aventurează în drumeții montane, bucurându-se de aerul curat și natura impresionantă. De asemenea, îi place să se uite la sport și să spună povești cu care să captiveze imaginația minților tinere. Are răbdare cu copiii, se simte bine în preajma lor și îi face plăcere să le deschidă apetitul pentru învățare.

Motto-ul ei de viață „Fii fericit pentru ceea ce ai, în timp ce lucrezi pentru ceea ce îți dorești”, arată recunoștința Dianei pentru ceea ce i-a oferit viața și determinarea de a depăși toate obstacolele. Pasiunea ei pentru călătorii și cărți reflectă spiritul său de aventură și setea de cunoaștere.

Misiunea Dianei la Wow Lab

Diana Făinărea s-a alăturat echipei Wow Lab în 2023 și a fost implicată activ în predarea mai multor module, precum: Distracție cu reacție, Detectivii Științei și Magia fizicii. Ea găsește bucurie în a ghida mințile tinere să gândească critic și creativ, în timp ce învață din perspectivele lor unice.

Diana a ales Wow Lab deoarece i-a oferit oportunitatea perfectă de a-și aplica cunoștințele despre știință într-un mod practic și interactiv.

Când își imaginează viitorul educației științifice, Diana subliniază importanța trecerii către o abordare mai practică, în care conceptele teoretice sunt completate de aplicații din lumea reală, favorizând o înțelegere și apreciere mai profundă a științei în rândul elevilor.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro