Skip to main content

Diana

Despre Diana Cocea

Diana Cocea are o bogată pregătire academică în Chimie. Este licențiată în Tehnologie Biochimică la Facultatea de Chimie a Universității din București și și-a îmbunătățit expertiza cu un Master în Biochimie și Biologie Moleculară la Facultatea de Biologie din cadrul aceleiași universități.

Activitățile academice ale Ioanei reflectă angajamentul ei profund față de științe, dar, dincolo de acreditările sale educaționale impresionante, ea este o persoană cu interese și talente variate. Ioana are o pasiune mare pentru astronomie, fiind caprivată de minunile Universului. În timpul liber, îi place să danseze, deoarece îi oferă un sentiment de libertate și deconectare.

Diana este cunoscută între semenii săi pentru corectitudinea de care dă dovadă în orice situație, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Tratează pe toată lumea cu respect și imparțialitate și este apreciată pentru capacitatea sa de a-și gestiona eficient timpul și resursele, obținând rezultate optime fără efort inutil. Mai mult decât atât, Ioana excelează în managementul clasei, abilitate care îi permite să faciliteze o atmosferă în care învățarea poate prospera.

Misiunea Dianei la Wow Lab

Diana s-a alăturat Wow Lab în 2021 și de atunci s-a dedicat misiunii sale de a promova dragostea pentru știință și explorare în rândul tinerilor. La Wow Lab, ea predă atât Distracție cu reacție, cât și Astronomie practică. Rolul ei îi permite să îmbine expertiza ei academică cu dragostea pentru predare, creând un mediu dinamic pentru studenții săi.

Îi place la Wow Lab faptul că aici își poate îndeplini viziunea de a face știința accesibilă și incitantă pentru următoarea generație. Ea este dedicată modelării minților tinere, încurajându-le să întrebe, să exploreze și să viseze în mare.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro