Skip to main content

Diego

Despre Diego Samayoa

Diego Samayoa este chimist pasionat și un aventurier înnăscut. A absolvit Universitatea San Carlos din Guatemala ca inginer chimist, iar în prezent își urmează masterul în produse cosmetice și farmaceutice la Universitatea Politehnica din București.

Când nu este în laboratorul de chimie ca să descopere misterele atomilor și moleculelor, îl vei găsi pe Diego antrenându-se la CrossFit sau pe terenul de Rugby. Este un mare pasionat al sportului, dar își antrenează nu doar corpul, ci și mintea, pentru că este un avid cititor și un poet amator.

Călătoriile reprezintă pentru el o modalitate de a explora, de a căuta mereu noi orizonturi, de a interacționa cu oameni noi și de a asculta diverse povești de viață.

Ghidat de motto-ul său „Totul este o lecție!”, Diego abordează fiecare provocare cu o mentalitate deschisă, însetată de cunoaștere. Mai presus de toate, îi place să se conecteze cu mințile tinere și are o mare satisfacție atunci când se joacă cu copiii, le predă, dar și învață de la ei.

Misiunea lui Diego la Wow Lab

Diego este un membru valoros al echipei Wow Lab din 2023, unde predă Astronomie practică, Magia fizicii și Distracție cu reacție. Este deosebit de încântat atunci când vede scânteia de bucurie apărută în ochii elevilor săi cu fiecare nou experiment.

Alegerea Wow Lab a fost o alegere firească pentru Diego, datorită pasiunii sale pentru predare și dragostei pentru copii. Pentru el, fiecare zi la Wow Lab este o călătorie de descoperire și împlinire, găsind inspirație în setea de cunoaștere a tinerilor învățăcei.

În ceea ce privește viitorul educației științifice, Diego crede că numai prin experimente practice și învățare interactivă, copiii își vor descoperi pasiunea pentru știință și vor dezvolta o înțelegere mai profundă a astronomiei, chimiei și fizicii. Totuși, are mare încredere că elevii săi de astăzi vor deveni experții de mâine ai acestor domenii.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro