Skip to main content

Luiza

Despre Luiza Mirt

Luiza este doctorand în Inginerie Chimică la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București. Ea este interesată de cercetare și inovare în domeniul ingineriei chimice, dar pe lângă activitățile sale profesionale, Luiza are o personalitate vibrantă și multe alte pasiuni.

Iubește să danseze salsa, deoarece îi oferă energie și îi îmbunătățește mereu starea de spirit. O altă mare pasiune a sa este explorarea naturii și munții, în mod special. Îi place să facă drumeții și să admire peisajele incredibile pe care natura le oferă, găsind în aceste momente o sursă de liniște și inspirație.

În cei peste 15 ani de experiență ca voluntar Cercetaș, Luiza și-a dezvoltat calitățile de lider, preluând inițiativa și luând decizii dificile, dar a învățat și să lucreze în echipă, să fie onestă și să-și respecte co-echipierii.

Printre abilitățile ei de top se numără creativitatea și adaptabilitatea, trăsături pe care ea le demonstrează atât în activitatea ei academică, cât și în activitățile extracurriculare. Când nu dansează, nu face drumeții sau voluntariat, Luiza se întoarce la cărți pentru relaxare, precum și pentru cunoaștere și inspirație.

Misiunea Luizei la Wow Lab

Luiza este un membru valoros al Wow Lab din 2019. Simte o imensă satisfacție că face parte din această comunitate puternică ce promovează un mediu de colaborare și susținere.

A ales să lucreze cu noi pentru că a apreciat oportunitatea unică de a-i învăța pe copii lucrurile pe care și-ar fi dorit să le fi învățat la vârsta lor, toate fără constrângerile unui curriculum rigid. Această flexibilitate îi permite să inspire mințile tinere și să le hrănească curiozitatea în moduri inovatoare.

În ceea ce privește viitorul educației în știință, Luiza vede o generație care este mai curioasă și mai deschisă la minte. Ea crede că este esențial să-i învețe pe copiii de azi cum să folosească instrumentele moderne și tehnologiile inovatoare pentru a îmbunătăți lumea. Ea pledează pentru un sistem de învățământ care le permite elevilor să gândească critic despre cum să îngrijească planeta, în timp ce fac progrese în știință și tehnologie.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro