Skip to main content

Mirela

Despre Mirela Purcaru

Mirela este o persoană veselă, care vede viața ca pe o călătorie de descoperire și creștere. Este o studentă dedicată la medicină la UMFCD, fiind determinată să învețe și să dobândească cunoștințele necesare pentru a deveni un medic bun. Dincolo de activitățile academice, Mirela este curioasă, optimistă și plină de viață. Este pasionată de gătit și îi place să creeze mâncăruri delicioase care hrănesc atât trupul, cât și sufletul.

Cu un mare apetit pentru cunoaștere, o vei găsi adesea pe Mirela citind o carte captivantă. De asemenea, îi place să practice tot felul de sporturi, deoarece crede în proverbul: o minte sănătoasă într-un corp sănătos.

Ghidată de mantra „Viața este prea scurtă pentru a fi nefericită”, Mirela abordează fiecare zi cu entuziasm și optimism. În lumea ei, fiecare experiență este o oportunitate de creștere, fiecare provocare o șansă de a învăța și de a evolua și fiecare moment de a te bucura și de a fi recunoscător.

Misiunea Mirelei la Wow Lab

Mirela este membru al echipei Wow Lab din 2023, unde predă Distracție cu reacție. Îi face plăcere să-și împărtășească cunoștințele copiilor și are o satisfacție enormă atunci când îi vede învățând și evoluând. Mirela iubește energia pozitivă a copiilor, mințile lor curioase și crede că predarea științei va avea un impact semnificativ asupra vieții lor.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro