Skip to main content

Sanziana

Despre Sânziana Goga

Sânziana este un medic oftalmolog entuziast a cărui împlinire este să știe că, prin îngrijirea sa medicală, poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții pacienților săi. Este profund interesată de complexitățile minții umane, prin urmare abordează fiecare caz dintr-o perspectivă holistică, fiind de părere că sănătatea umană cuprinde atât bunăstarea fizică, cât și psihică.

Motto-ul ei în viață este: „Dacă poți, ajută-i pe alții; dacă nu poți face asta, măcar nu le face rău”. Acest crez al său reflectă natura plină de compasiune a Sânzianei și hotărârea ei de a trata fiecare persoană cu empatie.

În afara obligațiilor sale profesionale, Sânziana este pasionată de teatru, găsind inspirație și relaxare în poveștile care se țes pe scenă și de emoțiile actorilor.

Abilitățile de top ale Sânzianei includ o răbdare remarcabilă, perseverență și abilități sociale excelente. Ea este capabilă să asculte și să se conecteze la nivel personal cu pacienții săi, dar și cu oamenii din jur, iar aceste abilități o fac să fie nu doar un medic extrem de apreciat, ci și o prietenă de încredere, care dă dovadă de multă empatie.

Misiunea Sânzianei la Wow Lab

Sânziana s-a alăturat echipei Wow Lab în 2019, fiind o profesoară dedicată, care își dorește să le arate elevilor săi cât de minunată este anatomia, cât de profundă este complexitatea corpului uman. Îi aduce o satisfacție enormă să-i vadă pe copii curioși și fericiți atunci când descoperă lucruri interesante în atelierele sale.

La Wow Lab, Sânziana a găsit o oportunitate excelentă de a îmbina dragostea sa pentru predare cu pasiunea ei pentru copiii. Ea încearcă să facă lecțiile cât mai dinamice și interactive, pentru că își dorește ca elevii săi să vadă cât de interesant poate fi acest subiect. De asemenea, crede cu tărie că o metodă interactivă de predare ajută nu doar la o mai bună înțelegere și cunoaștere a noțiunilor teoretice, ci asigură și angajamentul și entuziasmul copiilor.

Gândindu-se la viitorul educației, Sânziana spune că metodele de predare trebuie să evolueze pentru a ține pasul cu progresele tehnologice și cu schimbările pe care acestea le aduc în viața noastră. Ea consideră că aplicațiile practice ar trebui integrate în curriculum pentru a îmbunătăți experiențele de învățare și pentru a menține interesul și atenția elevilor. Copiii trebuie să se simtă încurajați să pună întrebări și să exploreze idei noi, pentru a dezvolta o pasiune autentică pentru știință.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro