Skip to main content

Sonia

Despre Sonia Ganea

Sonia este studentă la Inginerie Chimică la Universitatea Politehnica din București. Abordarea ei asupra vieții este să facă totul cu pasiune, nu degeaba motto-ul său în viață este: „Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima”. Datorită energiei și entuziasmului său unic, Sonia este o persoană minunata pe care să o ai alături.

Una din marile sale abilități este răbdarea, trăsătură ce îi permite să abordeze cu calm chiar și cele mai complexe ecuații chimice și experimente. Firea ei interactivă o face să comunice deschis cu orice persoană și să fie un bun membru al echipei. Simțul ei al umorului creează întotdeauna o atmosferă relaxată în jurul său, chiar și atunci când are de-a face cu cele mai dificile proiecte. 

Misiunea Soniei la Wow Lab

Sonia lucrează pentru Wow Lab din 2023 este hotarata să inspire următoarea generație, să aprindă o scânteie de curiozitate și pasiune pentru știință în mințile tinere. Ea vede, de asemenea, rolul ei la Wow Lab ca pe o șansă de a-și dezvolta propriile cunoștințe științifice.

Viziunea ei pentru viitorul educației științifice este optimistă. Sonia speră să vadă educația științifică promovată mai pe scară largă în toate școlile, recunoscându-i potențialul de a stimula creativitatea și învățarea interactivă în rândul copiilor. Ea consideră că un curriculum științific robust, integrat cu experimente practice și aplicații din lumea reală, îi va încuraja pe elevi să gândească critic și inovator.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro