Skip to main content

Viorel

Despre Viorel Tobosaru

Viorel este Dr. în Fizică Nucleară, specializarea Emisie Promptă în Fisiune Nucleară, de la Facultatea de Fizică a Universității din București. Dincolo de interesele sale academice, Viorel este interesat și entuziasmat de cele mai recente progrese în tehnologie.

În weekend, îi place să facă programare și să conceapă diverse proiecte de robotică și visează că într-o zi va construi un robot care să ajute oamenii în treburile casnice. Își dorește să realizeze acest proiect împreună cu asistentul său favorit – fiul său.

Dar Viorel nu este doar un om de știință și un pasionat de tehnologie. El este, de asemenea, „Planificatorul șef de aventuri în familie”, un titlu pe care îl poartă cu mândrie. Datorită abilităților sale de planificare, fiecare vacanță de familie este o experiență de neuitat, fie că este vorba de descoperirea plajelor sălbatice sau de explorarea traseelor ascunse din pădure. Pentru el este întotdeauna o provocare să găsească locurile perfecte pentru următoarea mare evadare, pentru a transforma fiecare călătorie într-o amintire extraordinară.

În viață se ghidează după motto-ul: „Lucrează cu scop, trăiește cu bucurie, iubește cu pasiune” , ceea ce înseamnă că își trăiește viața cu bucurie și pasiune, fiind fericit și recunoscător pentru tot ce are.

Misiunea lui Viorel la Wow Lab

Viorel lucrează la Wow Lab din 2013 și predă cu pasiune tot ce știe despre fizică. El vrea să aprindă pasiunea pentru știință la copii, transformând concepte complexe în experimente interesante și accesibile. El caută în permanență modalități de a face învățarea distractivă și memorabilă.

Chiar și atunci când repetă aceleași demonstrații de fizică și chimie, reacțiile și entuziasmul copiilor adaugă prospețime fiecărei sesiuni, făcând fiecare experiență unică și memorabilă. Această interacțiune dinamică nu numai că menține experiența de învățare vibrantă și captivantă, dar îl motivează și pe el să continue să predea.

La Wow Lab, Viorel este dedicat să pregătească următoarea generație pentru un viitor în care știința și tehnologia joacă roluri esențiale.

Galerie foto

Testimoniale

Fiul meu adora pur si simplu Wow Lab. Ii plac experimentele propuse si faptul ca sunt activi la ora. A fost decizia lui proprie sa ramana la acest club, tinand cont ca este un copil foarte greu de convins.
As recomanda acest optional din toata inima pentru ca cei mici au parte de o lectie foarte activa si sunt capabili sa puna in practica tot ce studiaza la ora.

Julia, mama lui Philip, 8 ani

Ii place atat de mult la Wow Lab, incat cand vine acasa vorbeste de fiecare data despre ce experiment a facut in ziua respectiva si vrea sa le repete cu noi.

Claudia, mama Soniei, 6 ani

Descopera si blogul Wowlab.ro